a Balatoni Szövetség honlapja

Egyéb események

Balatoni kerekasztal a Balaton marketingstratégiájának érdekében.


A Balatoni Szövetség elnöksége 2015 december 09.-én ülést tartott Balatonfenyvesen, amely után kötetlen beszélgetés folytatott a balatoni TDM vezetőségével. A beszélgetés során felmerült, hogy a Balaton térségre önálló marketingstratégia kialakítása mennyire fontos lenne az itt működő vállalkozások számára. A TDM szervezet vezetőségével folytatott egyeztető megbeszélés során  felkérték a Balatoni Szövetséget, mind a térség legjelentősebb érdekérvényesítő szervezetét, hogy legyen segítségére a turisztikai szereplőknek és koordinálja le az egyeztető tárgyalásokat.
 A Szövetség is kiemelten fontosnak tartja ezt, ezért elhatározta, hogy az egy célért –a Balaton turizmusának fejlődéséért- dolgozó szervezetek képviselőit egy kötetlen munkamegbeszélésre, ún. „Balatoni Kerekasztal”-ra hívja. A megbeszélés időpontja 2016. január 20. volt, helyszíne Balatonfüred.
 A meghívott szervezetek:
-    Magyar Turizmus Zrt Balatoni Marketig Iroda
-    Pannon Egyetem BATUKI
-    Balatoni TDM
-    Balatoni Kör
-    Éltető Balaton-felvidékért Egyesület
-    Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft
-    Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága
-    Balatoni Hajózási Zrt.
 A rendezvény elején Dr. Sulyok Judit a Pannon Egyetem (BATUKI) adjunktusa ismertette a tavalyi balatoni szezon jellemző statisztikai számait. A kerekasztal beszélgetésen minden meghívott szervezet képviseltette magát. Abban egyetértettek a megjelentek, hogy szükség van önálló balatoni marketingstratégiára, amelynek kidolgozásában minden szervezet részt kíván venni, és felkérték a Balatoni Szövetséget, hogy a továbbiakban is fogja össze mindazokat a szervezeteket, melyek a cél elérése érdekében együtt kívánnak dolgozni.

A Balaton

DSC_0065 .jpg

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Our website is protected by DMC Firewall!