Kék hullám zászló


A Balatoni Helyi Önkormányzatok Szövetsége a Kék Hullám Strandminősítés helyszíni szemléit 2015 június 15.-16. tartotta a minősítésbe bevont társszervezetek (NABE, Balatoni Fürdőegyesületek Szövetsége, Magyar Turizmus Zrt, Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága, ÁNTSZ) közreműködésével.

Ezúton szeretnénk meghívni Önöket az eredményhirdetésre és az azt követő fogadásra.

A média-nyilvános, ünnepélyes eredményhirdetés, zászlóátadás, valamint a különdíjak átadása június 26.-án Gyenesdiáson délután 15 órakor zajlik a Diási Játékstrandon.  Az esemény fővédnöke dr.Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkár.

A Balaton családbarát strandjának különdíját az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága biztosítja, átadja Fűrész Tünde család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár, a Balaton kerékpáros-barát strandjának különdíját a Csepel Zrt, a Balaton legsportosabb strandjának különdíját a PLASTOBO Sportszergyártó Kft ajánlotta fel. A különdíjas strandok részére vándorserleget a Magyar Turizmus Zrt ad át.

Szeretettel várjuk a díjátadóra, részvételi szándékát kérjük jelezze 2015 június 24.-ig a Balatoni Szövetség email címén.


Balatonfüred, 2015. június 22.


                  Balassa Balázs                                 Fabacsovicsné Kovács Krisztina
a Balatoni Szövetség elnöke                            a Balatoni Szövetség titkára

A Balaton

517_bearbeitet a -1_bearbeitet-1.jpg

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!